Для кращого досвіду, будь ласка, змініть свій браузер на CHROME, FIREFOX, OPERA або Internet Explorer.

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності БізнесМаркет

Політика використання cookies   -   Умови використання  -   Інформація та зворотний зв'язок

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ І ЗГОДА КОРИСТУВАЧІВ

Персональні дані фізичних осіб, які добровільно вносяться Користувачами на сайті і/або обробляються сайтом БізнесМаркет, в автоматичному режимі зберігаються в базах даних сайту на серверах хостинг-провайдера БізнесМаркет.
Дана Політика конфіденційності визначає порядок обробки персональних даних, що збираються на сайті https://biznesmarket.com.ua (далі - Сайт), і пов'язаних з ними послуг та інструментів, що дозволяють Користувачам використовувати Сайт, зокрема: реєструватися, публікувати або переглядати вже опубліковані Пропозиції, використовувати інші сервіси БізнесМаркет. Персональні дані користувачів обробляються виключно в рамках вимог Закону України «Про захист персональних даних».
Використовуючи Сайт і/або інші пов'язані сервіси БізнесМаркет, Користувач надає свою безумовну згоду на збір і обробку своїх контактних і персональних даних, таких як ім'я Користувача; регіон проживання, адреса електронної пошти (email), номер телефону, інша інформація Користувача; а також ip-адреси, інші інформаційні дані Користувачів; повідомлення, листи, звернення. Використовуючи сайт БізнесМаркет, Користувач дає свою згоду на збір і обробку своїх персональних даних, включаючи передачу їх третім особам без обмеження територіальності, в тому числі в будь-яку третю країну, у відповідності з цією Політикою конфіденційності та Умовами використання і Правилами БізнесМаркет.
Перебуваючи на сайті, Користувачі при переході на деякі посилання, розміщені на Сайті, можуть бути перенаправлені до сайтів (застосунків тощо) інших компаній за межі хостингового простору БізнесМаркет, де інформація про Користувачів збирається поза прямим контролем БізнесМаркет. В такому випадку Політики конфіденційності сайтів і/або застосунків третіх осіб регулюватимуть порядок обробки інформації, отриманої від Користувачів цими третіми особами.

Повернутись до Інформації

ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ МИ ОБРОБЛЯЄМО

При використанні Сайту Користувач добровільно вносить інформацію про дійсну адресу електронної пошти і створює пароль. Обліковий запис також може містити в собі таку інформацію: географічне розташування, ім'я та прізвище, номер телефону і супутню інформацію, в тому числі фотографії, які Користувачі можуть завантажувати в свій обліковий запис. Користувачі несуть відповідальність за всю інформацію, що розміщується ними на сайті БізнесМаркет. Якщо Користувач входить на сайт з використанням сторонніх служб аутентифікації, наприклад Facebook, БізнесМаркет може отримати додатковий профіль або іншу інформацію, доступ до якої надано стороннім сервісом.
БізнесМаркет може збирати особисту інформацію, таку як ім'я та контактна інформація, коли користувачі беруть участь в маркетингових і рекламних акціях, що проводяться на Сайті.
При звертанні Користувачів до Адміністрації БізнесМаркет може збиратися додаткова інформація, в тому числі персонального характеру, для обробки і відповіді на звернення Користувача.
БізнесМаркет може автоматично отримувати і реєструвати інформацію з браузера Користувача або будь-якого пристрою, включаючи IP-адресу, програмне забезпечення та апаратні атрибути, сторінки, які запитує Користувач, мобільні ідентифікатори, інформацію про використання застосунка, і/або інформацію про інші використовуємі пристрої або інформацію системного рівня. Це може відбуватися на Сайті або на сервісах третіх осіб, що використовуються в інтересах і цілях БізнесМаркет.
Реєструючись на Сайті або здійснюючи вхід на сайт за допомогою служб аутентифікації соціальних мереж, Користувач надає БізнесМаркет згоду на збір і обробку інформації, яка доступна у відповідних профілях в соціальних мережах, а також на інші дії відповідно Політикам тих соціальних мереж, через які Користувач здійснює реєстрацію або вхід на сайт БізнесМаркет.

Повернутись до Інформації

ТЕХНОЛОГІЇ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ

В межах діяльності свого сайту БізнесМаркет може збирати інформацію за допомогою таких технологій як Кукіс (кукі, cookies), пікселі (pixels), локальне сховище (як у Вашому браузері або мобільному пристрої), а також інших технологій і програмно-апаратних засобів, використання яких допускається законодавством і не призводить до порушення прав Користувачів.
КУКІСИ (COOKIES) - це невеликі текстові файли, які зберігають інформацію безпосередньо на комп'ютері користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої.
Пікселі (pixels) – невеликі цифрові зображення, які є частиною кодів на веб-сторінках, які дозволяють іншому серверу виміряти переглядаємість веб-сторінки і часто використовуються в поєднанні з кукіс (cookies). Код відстежує якщо і коли (і на якій сторінці) піксель завантажений, щоб вказати на взаємодію Користувача зі сторінкою або частиною сторінки Сайту.
Якщо відвідувач залишає коментар на сайті, ми збираємо дані, зазначені в формі коментаря, а також IP адресу відвідувача і дані user-agent браузера з метою визначення спаму.
Збір цих даних необхідний для того, щоб зробити використання Сайту більш зручним і, наприклад, автоматизувати процес входу в систему при наступному візиті.
БізнесМаркет може дозволяти третім сторонам, таким як постачальники рекламних та/або аналітичних послуг, збирати інформацію, використовуючи ці або інші типи технологій безпосередньо на веб-сторінці Сайту. Дані, які вони збирають, підлягають охороні відповідно до чинних політик конфіденційності цих третіх сторін.

Повернутись до Інформації

ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Інформація, яку збирає й обробляє БізнесМаркет може використовуватися для: обслуговування клієнтів, вирішення технічних завдань і доступу до різних функцій сайту, в тому числі реклами на своїх сервісах або сервісах третіх осіб; контролю та обліку активності Користувачів, а також для управління трафіком на Сайті; проведення аналітичної і статистичної активності з метою поліпшення свого сервісу; виконання Користувачами Умов та Правил сайту; для аналізу і прогнозування вподобань, інтересів, поведінки або місцезнаходження Користувачів.
Термін зберігання інформації визначається БізнесМаркет на підставі власних цілей і задач.

Повернутись до Інформації

ОБМІН ІНФОРМАЦІЄЮ

БізнесМаркет залишає за собою право відповідно до вимог законодавства обмінюватися інформацією з приватними особами та державними органами в наступних цілях: боротьби з шахрайством і розслідування можливих порушень закону або боротьби з будь-якими іншими ймовірними порушеннями.
Також інформація може надаватися на запити компетентних органів, оформлених відповідно до вимог законодавства, в тому числі згідно з ст. 93 Кримінального процесуального кодексу України.
БізнесМаркет може передавати певну знеособлену інформацію (дані, які не дозволяють ідентифікувати Користувачів окремо) стороннім постачальникам послуг, довіреним партнерам або третім особам з метою поліпшення якості та ефективності послуг на Сайті.

Повернутись до Інформації

ПРАВА КОРИСТУВАЧА ТА КОНТРОЛЬ

Якщо Користувач реєструється, розміщує оголошення або повідомлення на сайті, то ці дані зберігаються невизначено довго. Це робиться для зручності користування сайтом і можливістю відновлення користування ним в будь-який час. Користувач має можливість самостійно вносити, редагувати і видаляти інформацію в своєму Профілі і/або в поданих ним оголошеннях. За бажанням Користувач може повністю видалити всю розміщену ним інформацію, включаючи контактні і персональні дані в своєму Профілі.

Повернутись до Інформації

БЕЗПЕКА

БізнесМаркет докладає всіх можливих зусиль в розумних межах для забезпечення збереження та захисту інформації. При цьому, БізнесМаркет не несе і не може нести відповідальність за несанкціонований доступ у разі незаконних дій третіх осіб.

Повернутись до Інформації

Top